Hoe helpt uw mening?

  • TRANSPARANTIE

    Uw mening maakt de kwaliteit van dienstverlening van Vidomes inzichtelijk en ervaringen transparant.

  • Juiste keuze maken

    Uw mening helpt andere huurders ook te kiezen voor Vidomes.

  • Kwaliteitsverbetering

    Uw mening helpt Vidomes haar dienstverlening klantgericht te verbeteren.

Review richtlijnen & redactiebeleid

Uw reactie en review worden pas gepubliceerd, nadar deze zijn gecontroleerd aan de hand van duidelijke redactieregels. Zo zorgen we dat alleen echte en eerlijke klantervaringen worden gepubliceerd.

RICHTLIJNEN

Klachten

Het onderzoeksplatform vidomes.tevreden.nl richt zich op het meten van klanttevredenheid. Heeft u een klacht meldt deze dan direct aan Vidomes zodat er een oplossing gezocht kan worden.

KLACHTENPROCEDURE

Over Vidomes

Vidomes is een ondernemende woningcorporatie in de rand van Haaglanden. Wij richten ons op mensen met onvoldoende kansen op de woningmarkt. Samen met onze klanten en belanghebbenden nemen wij onze verantwoordelijkheid voor een goed woon- en leefklimaat. Nu en in de toekomst.
MEER OVER VIDOMES

Over Tevreden.nl

Tevreden.nl is een toonaangevend bureau op het gebied van klant- en medewerkertevredenheidsonderzoek. Wij bieden totaaloplossingen aan een verscheidenheid van dienstverlenende bedrijven en instanties.

Door branchebrede of organisatie-specifieke onderzoeksoplossingen te ontwikkelen kunnen organisaties doorlopend de tevredenheid van klanten en medewerkers in kaart brengen.